Százhalombatta, Szent István tér 5. • Tel.: 06-23/355-488 • Fax: 06-23/355-387 • E-mail: bkk@mail.battanet.hu • Nyitva tartás: 10.00-20.00

Színházjegyet Karácsonyra

  • Időpont: 2023. november 18. szombat, 21:18
  • Helyszín: Barátság Kulturális Központ

Szerezzen örömöt, feledhetetlen színházi élményt szeretteinek, barátainak.
 Tekintsék meg a Barátság Kulturális Központ téli-tavaszi színházi kínálatát és lepjék meg Önök is szeretteiket az előadások nyújtotta élményekkel karácsonyi ajándékként! A jegyeket karácsonyi díszborítékban, szeretet kártyával adjuk át. 

Belépőjegyek már megvásárolhatók a BKK jegypénztárában és a jegy.hu felületen.

 

Pénztári nyitva tartás:
kedd, szerda, csütörtök 14.00-18.00 
péntek 10.00-16.00 
rendezvények alkalmával, rendezvény előtt 1 órával nyit a pénztár. 

December 20. – december 30. zárva. 
Online jegyértékesítés elérhető ebben az időszakban is.

December 31. 18.00-20.00
 2024. január 3-tól a pénztári nyitvatartásnak megfelelően.

 

Előadások, melyeket szívesen ajánlunk az akció keretében:

2024. január 5. péntek, 19.00   
BÚÉK 2024. ÚJÉVKÖSZÖNTŐ KONCERT
Falusi Mariann & Sárik Péter Trió: Jazzkívánságműsor 3. 
~lemezbemutató ~
Folytatódik a Sárik Péter Trió Fonogram-díjas sikersorozata: a Jazzkívánságműsor magyarul! Az új albumon a legnagyobb magyar slágerek jazzes feldolgozásai hallhatóak Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor (Junior Príma díjas nagybőgős) és Gálfi Attila előadásában. A csapat az elmúlt években több, mint száz óriási sikerű előadást adott ezzel a produkcióval. A Jazzkívánságműsor-estek igazi örömkoncertek, ahol a közönség együtt énekel a zenekarral és a hangulat olyan, mint egy jó házibulin! 
belépődíj: 4 500 Ft
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem
 

2024. január 9. kedd, 19.00    
BADÁR&BADÁR
~ bűvészet&stand-up comedy ~ 
Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös műsora Humor és bűvészet. A szavak embere és a mágia mestere. Apa és fia. Badár és Badár. Két művész egy családból, akik most együtt lépnek színpadra.
belépődíj: 6 990 Ft
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem
 

2024. január 28. vasárnap, 16.00            
CSALÁDI-ÉS GYEREKKONCERT
Tompeti és Barátai
Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, játékosságuknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket. Élőzenés koncertjükön sok érdekes hangszerrel is megismerkedhetnek a gyerekek, úgymint furulya, szájharmónika, arab és afrikai dobok, kazu, gitár és egyéb zenélő kütyük. A Tompeti-Show egy interaktív, zenés, fokozottan szórakoztató családi show-műsor, melynek megtekintése minden korosztály számára ajánlott. És most … - Kedves Gyerekek, Anyukák, Apukák, Kismamák, Nagymamák és Nagyon Nagypapák! Kezdődjön a Tompeti-Show!
belépődíj: 3 000 Ft
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem
 

2024. február 4. vasárnap, 11.00
Micimackó, avagy mi lesz a százholdas pagonnyal?
a Hadart Színház előadása
Réges-régen, de a múlt péntek óta biztos, Micimackó és barátai – a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, no meg a vidám, ugrálós Tigris – a Százholdas Pagonyban élik kalandokkal teli életüket. El sem tudnák képzelni máshol. Ám, vidám mindennapjaikat egy váratlan hír érkezése fenekestül felforgatja. Imádott otthonukat, a Százholdast Pagonyt, el akarják adni a fejük fölül, akarom mondani a lábuk alól. Akkor viszont mindannyiuknak menniük kell. De hová? Összedugják hát a fejüket, hogy hogyan akadályozhatnák meg ezt a számukra elképzelhetetlen helyzetet. Gyertek el az előadásra és szurkoljatok kis barátainknak az otthonuk megmentéséért. Minél többen vagytok, annál nagyobb az esélye, hogy Micimackó zseniális ötlete beválik.
Fordulatos vidám mese, amiben sok kaland vár Micimackóra és barátaira, de egy dolog sosem változik, hogy Micimackó szereti a mézet. Vidámságban nem lesz hiány és annyit elárulhatunk, hogy az előadás nem szűkölködik fülbemászó dallamokban, táncokban, és nem utolsósorban jellegzetes Micimackói humorban sem.
belépődíj: 2 000 Ft
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem


2024. február 17. szombat, 18.00
CSARNOKSZÍNHÁZ
Táncparádé
Nemzetközi latin és standard táncok gálaműsora világbajnok táncosokkal.
Február 17-én a szépség, az elegancia és a lendület varázsolja el a Csarnokszínház vendégeit. Igazi élménygazdag társasági esemény, minden generáció számára.
belépődíj: 1 000 Ft, 2 000 Ft
helyszín: Sportcsarnok (Vasút út 41.)

2024. február 27. kedd, 19.00
Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket 2. 
~ egyszemélyes vígjáték ~
Sziasztok, megint én vagyok az, Guszti! Legutóbb a szülőszobán találkoztunk, ám ezúttal a munkahelyemen várlak titeket. Elhívtam tizenöt barátomat (véletlenül mindannyiunkat Gusztinak hívnak), hogy mondják el, mit gondolnak a gyereknevelésről, a házasságról és minden másról. Van élet a szülés után? Meddig bírják a férfiak behúzni a hasukat, amikor egy fiatal lánnyal beszélgetnek? Egy tízes skálán mennyit segít, ha anyuka odaköltözik hozzátok? Meg lehet-e csalni valakit véletlenül? Létezik-e vasárnapi ebéd húsleves, rántott hús és gyomorgörcs nélkül? Illetve, hogy jobb ember lesz-e valaki, ha sokat mondják neki?
belépődíj: 6 900 Ft-tól -7 900 Ft-ig
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem


2024. március 26. kedd, 19.00
BÉRLETEN KÍVÜLI SZÍNHÁZI ELŐADÁS
Marshall Karp: ÖRÖMSZÜLŐK
~vígjáték két részben~
a Turay Ida Színház előadása
Jerry Sloan reklámdal szerző, felesége sikeres ügyvéd. A boldog párral él együtt Alice apja, aki egy nyugdíjas taxisofőr és rendkívül vicces figura. Az após szarkasztikus humora sem segíti a helyzetet, amikor Jerry anyjának leég a háza és ő is hozzájuk akar költözni. Ezen a ponton elszabadul a pokol, mert a két „öreg” ki nem állhatja egymást. Elkezdődik az adok-kapok harc, mely olyan humoros, hogy csak kapkodjuk a fejünket és a végén boldogan vesszük mi is tudomásul, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!
rendező: Pataki András (Jászai Mari-díjas)
szereplők: Vándor Éva (Jászai Mari-díjas, a Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja), Mikó István( Kiváló és Érdemes művész, Jászai Mari-díjas), Bódi BarbaraValázsik PéterGyőri PéterNyírő Beáta
belépődíj: 5 500 Ft
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem

2024. április 8. hétfő, 19.00
CSARNOKSZÍNHÁZ
Benny Andersson - Björn Ulvaeus: SAKK (CHESS)
~ musical ~
Sakk (CHESS) musical a szerelem, szenvedély, játék és küzdelem darabja, két sakkvilágbajnoki döntő története, melyet két szuper-nagyhatalom harca irányít. Benny Andersson Tim Rice és Björn Ulvaeus a világ musicalirodalmának zeneileg egyik legigényesebb darabját alkotta meg. A becsületes sportember, a karrierista zseni, az frusztrált, ügyes de érző szívű taktikus, a hatalom hálójában kiszolgáltatottan vergõdõ szerelmes és a nagy politikai manipulátorok izgalmas harcát karakteresen mutatják a jelenetek, a nagyszerűen hangszerelt, szép, olykor drámai melódiák.
rendező: Cornelius Baltus
szereplők: Egyházi Géza, Sári Éva, Szemenyei János, Molnár Erik, Kecskés Tímea, Kiss Ernő Zsolt, Pavletits Béla, Jenei Gábor, Baksa András, Sándor Dávid, Réthy Zsazsa, Sinkó Réka, Pető Zsófia, Horváth Mónika, Ajtai Beáta, Baksa András, Jenei Gábor, Károlyi Krisztián, Scheich Dávid, Vecsei László
belépődíj: 1 500 Ft, 2 500 Ft
helyszín: Sportcsarnok (Vasút út 41.)

« vissza a főoldalra

Jegyvásárlás

Jegyek megvásárolhatóak:

Személyesen a BARÁTSÁG KULTURÁLIS KÖZPONT jegypénztárában.

A jegypénztár nyitvatartása:
kedd - csütörtök: 14:00 - 18:00, péntek: 10:00-16:00

Telefonszám: 06-23 / 355-488

Elektonikus úton a jegy.hu oldalán.

Jegyvásárlás

ÖRKÉNY színházbérlet

A Barátság Kulturális Központ „ÖRKÉNY” színházbérletének előadásai.

 

További információk

Virágmenhely - AKCIÓ

Ha útban van túl nagyra nőtt szobanövénye, és már inkább akadályt jelent otthonában, de nem szeretné kidobni, mi befogadjuk!

Szobanövényét adományozza a Barátság Kulturális Központnak, hogy épületünk még szebb lehessen. A szállításban sajnos nem tudunk segíteni, a felajánlásokat ajándék színházjeggyel köszönjük meg.

Információ és jelentkezés: 23/355-488-as telefonszámon

Diákmunka a BKK-ban!

Ha szeretnél 

- egy fiatalos csapat tagja lenni

- híres színészekkel és előadókkal találkozni

- rugalmas munkaidőben dolgozni

- betekintést nyerni a színházak kulisszái mögé

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

 

Jelentkezés feltételei:

- betöltött 16. életév

- jó kommunikációs képesség

- problémamegoldó képesség

- kreatívitás

- igényes megjelenés

 

Munkavégzés feltételei:

- Fürge Diák Iskolaszövetkezeti tagság

 

Jelentkezés módja:

- Fényképes önéletrajz megküldése a bkk.mkicikudisz@mail.battanet.hu email címre

Fenntartó

      

 

Partnereink

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hetente megjelenő hírlevelünkre, értesüljön elsőként programjainkról!

Feliratkozás

Linkek

Adatvédelem

 

Barátság Kulturális Központ · 2021 · Százhalombatta