Százhalombatta, Szent István tér 5. • Tel.: 06-23/355-488 • Fax: 06-23/355-387 • E-mail: bkk@mail.battanet.hu • Nyitva tartás: 10.00-20.00

SUMMERFEST 2021

Még nem a megszokott módon, de idén augusztusban is lesz Summerfest. A 2021-es év fókuszában a magyar kulturális örökség áll, az alcíme is erre utal: Magyar Kincsestár.

Az elmúlt év rendhagyó on-line Summerfest-je után még az idei évben sem a megszokott, nemzetközi kulturális sokszínűség jellemzi majd az immár 28 éves fesztivált. 2021-ben kiemelt szerepet kap a magyar kultúra, a hazai közösségek, melyek megerősítésére, újradefiniálásra az elmúlt hónapok pandémiás helyzete után fokozott igény és szükség van. 

Augusztus 13-21. között a Barátság Kulturális Központ színházterme és belső terei adják majd a rendezvény helyszíneit, a megszokott táncpanoráma programok, klubkoncertek, gyermekprogramok itt tekinthetőek majd meg.  

Különleges esemény a fesztivál történetében, hogy az egyik legnagyobb színházi program, az ország több pontján is látható lesz majd. Az Ásó, kapa, nagyharang címet viselő népzenei táncos performance premierje augusztus 17-én 19.00 órától lesz a kápolnásnyéki Csajághy Laura Színpadon, majd 19-én Nyíregyházán, 20-án pedig Debrecenben találkozhat vele  a közönség. A Menyegző a Kárpát-medencében alcímet viselő előadás több táncegyüttes közös koprudukciója, több 100 táncos együtt dolgozása Nyírházától kezdve, Debrecenen, Budapesten, Szekszárdon át, Százhalombattáig.  A produkció koreográfusai Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili.

Augusztus 13-án a táncpanorámával indulnak a programsorozatok, melyek között az eddig megszokottakhoz hasonlóan minden délután gyermekprogramok várják az érdeklődőket. 

Augusztus 16-án a Csík zenekar és a Cimbaliband, 18-án Ferenczi Gyuri és a Rackajam, valamint a Romengó együttes adnak klubkoncertet. 19-én Palya Bea koncert a színházteremben, majd Alex Torres klubkoncert 21-én, pedig az Urbán Verbunk zárja a színvonalas programok sorát. 

A Barátság Kulturális Központba történő belépéskor az érvényben lévő jogszabályok érvényesek, így a jelenleg hatályos jogszabályok alapján a programok védettségi igazolvány nélkül látogathatók. 

A programok részletei hamarosan megtalálhatóak lesznek on-line felületeinken is. 

Várjuk Önöket szeretettel!

 

« vissza a főoldalra

Jegyvásárlás

Jegyek megvásárolhatóak:

Személyesen a BARÁTSÁG KULTURÁLIS KÖZPONT jegypénztárában.

A jegypénztár nyitvatartása:
Keddtől - Péntekig: 14:00 - 18:00

Telefonszám: 06-23 / 355-488

Elektonikus úton a ticketportal oldalán.

Jegyvásárlás

ÖRKÉNY színházbérlet

A Barátság Kulturális Központ „ÖRKÉNY” színházbérletének előadásai.

 

További információk

Virágmenhely - AKCIÓ

Ha útban van túl nagyra nőtt szobanövénye, és már inkább akadályt jelent otthonában, de nem szeretné kidobni, mi befogadjuk!

Szobanövényét adományozza a Barátság Kulturális Központnak, hogy épületünk még szebb lehessen. A szállításban sajnos nem tudunk segíteni, a felajánlásokat ajándék színházjeggyel köszönjük meg.

Információ és jelentkezés: 23/355-488-as telefonszámon

Legyél te is hostess

a Barátság Kulturális Központban!

Ha szereted a változatos, pörgős munkát, a kulturális programokat, gyere és csatlakozz hozzánk hostessként.

Jelentkezés feltételei:
   • betöltött 16. életév
   • jó kommunikációs készség
   • problémamegoldó képesség
   • kreativitás
   • igényes megjelenés

Munkavégzés feltételei:
Fürge Diák Iskolaszövetkezeti tagság

Jelentkezés módja:
Fényképes önéletrajz megküldés a bkk.mkicikudisz@mail.battanet.hu e-mail címre 

Fenntartó

      

 

Partnereink

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hetente megjelenő hírlevelünkre, értesüljön elsőként programjainkról!

Feliratkozás

Linkek

Adatvédelem

 

Barátság Kulturális Központ · 2021 · Százhalombatta